Premium Dealer Sparta Fietsen

Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje Friesland

Sparta fietsen

E-bikes

Smart e-bikes

Speed pedelecs

Elektrische vouwfietsen

Reparatie & Onderhoud

E-bike modellen van Sparta 

Méér inspiratie nodig?

De gehele collectie van Sparta Bikes kunt u vinden op de hieronder vermelde link.

Wilt u meer achtergrond informatie lezen over Sparta Bikes dan kunt u dit verderop deze pagina lezen en eveneens op de website van Sparta zelf.

Website: https://www.spartabikes.com

Sparta Bikes

Sparta kom je al 100 jaar tegen, in welke uithoek van Nederland je dan ook bent. Sparta is niet meer weg te denken binnen het fietslandschap. Voor Sparta heeft de afgelopen eeuw in het teken gestaan van verbeelding, realisatiekracht en enthousiasme.

Zo hebben ze samen de meest innovatieve fietsen ontwikkeld. Het doel? Ervoor zorgen dat mensen steeds vaker de fiets kiezen. En dat doen we nu nog steeds. Samen met de beste producenten zoals bijvoorbeeld Bosch en Shimano zorgen zij voor een goede en betrouwbare e-bike.

Proefritten maken op een E-bike van Sparta

U bent ten alle tijde welkom is onze winkel om u te oriënteren voor een mooie nieuwe e-bike van Sparta.

Wilt u zeker weten dat u in de zoektocht naar een nieuwe e-bike van Sparta de juiste keuze maakt? Dan is een proefrit dé manier om daarachter te komen.

Wilt u tot de beste keuze komen en onder andere proefritten maken? Neem hiervoor dan even telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0514 – 57 12 43

Bij ons kunt u e-bikes van Sparta kosteloos uitproberen en vergelijken en in onze winkel staan een select aantal testbikes voor u klaar. Onder het genot van een kop koffie kunt u zich met rust oriënteren en laten adviseren.

Kom gauw langs in de winkel. Parkeren bij het dorpshuis om de hoek is gratis.

Wilt u afspraak maken?

Kom tot de beste keuze en maak een proefrit

Vindt u het prettig om persoonlijk uw vragen te stellen en bijv. een proefrit te maken bij aankoop van uw nieuwe e-bike of fiets? Maak dan telefonisch een afspraak door te bellen naar 0514 – 57 12 43.

Elektrische fietsen / E-bikes van Sparta

Sparta is sinds een paar jaar gestopt met het produceren van gewone fietsen. Ze produceren nu alleen nog maar elektrische fietsen en speed pedelecs.

Hier is voor gekozen om alle tijd en energie te steken in het ontwikkelen van de perfecte e-bikes.

De elektrische Sparta fietsen met Bosch technologie hebben een middenmoter. Bij deze e-bikes is de motor in de trapas verwerkt, wat ervoor zorgt dat het gewicht stabiel verdeeld is. Vanwege de positie van de motor, is de instaphoogte van deze elektrische fietsen iets hoger dan bij een e-bike met voor- of achterwielmotor.

Naast e-bikes met Bosch systeem, kun je bij Sparta ook terecht voor elektrische fietsen met het E-motion systeem. Deze vind je op e-bikes met een voor- of achterwielmotor. Het systeem staat bekend om haar veelzijdigheid, betrouwbaarheid en fijne prijs-kwaliteitverhouding.

Bij alle e-bikes met E-motion systeem heb je een accu-keuze tot wel 500Wh.

Reparatie en onderhoud van uw Sparta fiets

Naast het adviseren en verkopen van Sparta e-bikes verzorgen wij ook het onderhoud hiervan. Hoe beter het onderhoud, hoe langer u van uw aankoop plezier zal hebben.

Mocht er onverhoopt iets kapot gaan aan uwe-bike of moet er iets aan uw e-bike vervangen worden door bijvoorbeeld slijtage, dan verrichten wij ook de reparatiewerkzaamheden hieraan.

Michiel Hoek en Gorrit Ketelaar zijn echte fiets- en e-bikespecialisten met fietstechnicus I & II vakdiploma’s en met jarenlange ervaringen op allerlei fietsgebieden.

Naast Sparta fietsen zijn wij ook leverancier van:

Deskundig & Professioneel advies

Eerste servicebeurt gratis!

Fietsverzekeringen

Sleutelservice