Premium Dealer Batavus Fietsen

Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje Friesland

Batavus fietsen

E-bikes

Stadsfietsen

Bakfietsen

Kinderfietsen

Reparatie & Onderhoud

E-bike en fietsmodellen van Batavus 

Méér inspiratie nodig?

De gehele collectie van Batavus kunt u vinden op de hieronder vermelde link.

Wilt u meer achtergrond informatie lezen over Batavus dan kunt u dit verderop deze pagina lezen en eveneens op de website van Batavus zelf.

Website: https://www.batavus.nl

Batavus

Al ruim een eeuw maakt Batavus fietsen vanuit de fabriek in Heerenveen. Sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen waarmee jij zorgeloos de weg op kunt. Batavus zijn fietsen zijn allemaal met evenveel liefde en aandacht ontwikkeld en samengesteld door echte vakmensen. Ze kijken kritisch naar zichzelf en vragen externe specialisten om feedback. Zo kunnen ze continu de hoogst haalbare kwaliteit leveren. En voordat onderdelen of fietsmodellen in productie worden genomen, testen zij ze eerst grondig in hun eigen testcentrum.

Voor de ontwerpers is maar een ding belangrijk: jou optimaal laten genieten van je Batavus. Zo plezierig, veilig, duurzaam, stijlvol en comfortabel mogelijk. Zo hebben ze al deze kenmerken in verschillende gradaties in hun fietsen verwerkt. Omdat een goede fiets ook mooi mag zijn. En omdat bij een trendy fiets veiligheid net zo belangrijk is als bij een comfortabel model. Zo heeft elke fiets zijn eigen karakter en is er altijd een fiets die bij jou past. Of je nu net vier bent en voor het eerst naar school gaat, een sollicitatiegesprek hebt, of samen op fietsvakantie gaat. Fietsen doe je samen, met plezier.

Proefritten maken op een E-bike of fiets van Batavus

U bent ten alle tijde welkom is onze winkel om u te oriënteren voor een mooie nieuwe e-bike of fiets.

Wilt u zeker weten dat u in de zoektocht naar een nieuwe e-bike of fiets van Batavus de juiste keuze maakt? Dan is een proefrit dé manier om daarachter te komen.

Wilt u tot de beste keuze komen en onder andere proefritten maken? Neem hiervoor dan even telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0514 – 57 12 43

Bij ons kunt u e-bikes en fietsen van Batavus kosteloos uitproberen en vergelijken en in onze winkel staan een select aantal testfietsen voor u klaar. Onder het genot van een kop koffie kunt u zich met rust oriënteren en laten adviseren.

Kom gauw langs in de winkel. Parkeren bij het dorpshuis om de hoek is gratis.

Nieuwe fietsen bij het fietshoekje te Oudemirdum

Wilt u afspraak maken?

Kom tot de beste keuze en maak een proefrit

Vindt u het prettig om persoonlijk uw vragen te stellen en bijv. een proefrit te maken bij aankoop van uw nieuwe e-bike of fiets? Maak dan telefonisch een afspraak door te bellen naar 0514 – 57 12 43.

Elektrische fietsen / E-bikes van Batavus

Van je dagelijkse rit naar het werk, tot mooie toertochten in het weekend. De elektrische fiets is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Met dat extra zetje in de rug, kom jij moeiteloos aan op je bestemming.

Voor iedere behoefte en iedere gelegenheid hebben wij een passende e-bike in ons assortiment. En welke elektrische fiets je hart ook steelt, elke Batavus garandeert je comfort en veiligheid. Bekijk onze uitgebreide collectie elektrische fietsen.

Nieuwe stadsfietsen van Batavus

Stadsfietsen zijn op gemaakt voor alle dagelijkse activiteiten. Voor een boodschap, naar school gaan tot een ritje naar je werk. Om de juiste keuze te maken voor een stadsfiets is het belangrijk om te weten waar je je fiets het meest voor gaat gebruiken.

Fiets je graag over de slingerpaden in de Gaasterlands bossen en wil je snel en wendbaar zijn? Dan is een wendbare en lichte stadsfiets als de Batavus Dinsdag iets voor jou. Wil je veel bagage meenemen? Dan kan een transportfiets uitkomst bieden. Wat je behoefte ook is en welke doel je ook hebt, er is altijd een passende stadsfiets voor jou.

Reparatie en onderhoud van uw Batavus fiets

Naast het adviseren en verkopen van Batavus fietsen verzorgen wij ook het onderhoud hiervan. Hoe beter het onderhoud, hoe langer u van uw aankoop plezier zal hebben.

Mocht er onverhoopt iets kapot gaan aan uw fiets of moet er iets aan uw fiets vervangen worden door bijvoorbeeld slijtage, dan verrichten wij ook de reparatiewerkzaamheden hieraan.

Michiel Hoek en Gorrit Ketelaar zijn echte fietsspecialisten met fietstechnicus I & II vakdiploma’s en met jarenlange ervaringen op allerlei fietsgebieden.

Naast Batavus fietsen zijn wij ook leverancier van:

Deskundig & Professioneel advies

Eerste servicebeurt gratis!

Fietsverzekeringen

Sleutelservice