Premium Dealer Gazelle Fietsen en E-bikes

Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje Friesland

Gazelle fietsen

E-bikes

Fietsen

Accessoires

Reparatie & Onderhoud

De nieuwe modellen van Gazelle fietsen

Méér inspiratie nodig?

De gehele collectie fietsen van Gazelle kunt u vinden op de hieronder vermelde link.

Wilt u meer achtergrond informatie lezen over Gazelle fietsen dan kunt u dit verderop deze pagina lezen en eveneens op de website van Gazelle Nederland zelf.

Website: https://www.gazelle.nl

Proefritten maken op een E-bike of fiets van Gazelle

U bent ten alle tijde welkom is onze winkel om u te oriënteren voor een mooie nieuwe e-bike of fiets.

Wilt u zeker weten dat u in de zoektocht naar een nieuwe e-bike of fiets van Gazelle de juiste keuze maakt? Dan is een proefrit dé manier om daarachter te komen.

Wilt u tot de beste keuze komen en onder andere proefritten maken? Neem hiervoor dan even telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0514 – 57 12 43

Bij ons kunt u e-bikes en fietsen van Gazelle kosteloos uitproberen en vergelijken en in onze winkel staan een select aantal testfietsen voor u klaar. Onder het genot van een kop koffie kunt u zich met rust oriënteren en laten adviseren.

Kom gauw langs in de winkel. Parkeren bij het dorpshuis om de hoek is gratis.

Wilt u een afspraak maken?

Kom tot de beste keuze en maak een proefrit

Vindt u het prettig om persoonlijk uw vragen te stellen en bijv. een proefrit te maken bij aankoop van uw nieuwe e-bike of fiets? Maak dan telefonisch een afspraak door te bellen naar 0514 – 57 12 43.

Meer over Gazelle fietsen en e-bikes

Fietsen is voor ons Nederlanders een begrip en maakt deel uit van het dagelijkse leven. Niet alleen het aantal fietsen in Nederland stijgt, maar ook de afgelegde kilometers met de fiets stijgt. 

Gazelle produceert al fietsen sinds 1892 (meer dan 130 jaar!) die aansluiten op uw wensen; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever.

Elektrische fietsen / E-bikes van Gazelle

’t Fietshoekje is al Gazelle Premium Dealer sinds 1995, en daar zijn wij trots op. Wij weten alles over Gazelle fietsen. Wanneer u ervoor kiest om uw E-bike  bij ons aan te schaffen, dan bent u er zeker van dat uw e-bike vakkundig rijklaargemaakt wordt.

“Made in Holland” zou met veel meer nadruk kunnen worden gebruikt, vinden wij.

We hebben gelukkig nog maak-industrie in Nederland, iets om trots op te zijn! Het is veel duurzamer om lokaal te kopen, in plaats van erg vervuilend iets van de andere kant van de planeet naar ons land te halen.

Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje haalt zo veel als mogelijk zijn assortiment uit eigen land, en mede daarom is de Gazelle fiets al 28 jaar in Oudemirdum te verkrijgen.

Nieuwe Gazelle stadsfietsen

Als zelfstandig Gazelle-ambassadeur bieden wij naast een breed assortiment elektrische fietsen ook stadsfietsen aan. U krijgt de zekerheid van professioneel Gazelle getraind personeel die ervoor zorgen dat u veilig en comfortabel blijft fietsen.

Bij onze Premium-fietswinkel kunt u onze modellen testen op de daarvoor beschikbare demo-fietsen. Persoonlijk advies en service staan bij ons centraal.

Reparatie en onderhoud van uw Gazelle fiets

Een Gazelle fiets gaat jaren mee! Hoe beter het onderhoud hoe langer u van uw aankoop plezier zal hebben.

Hoewel wij onze fietsen zo onderhoudsarm mogelijk afleveren, is het toch noodzakelijk om de eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden fietsen, of na ca. 500/600 km. Dit is namelijk omdat de fiets in deze periode, ingereden moet worden.

Ook een Gazelle-fiets is gebaat bij een regelmatige vakkundige onderhoudsbeurt. Naast het kopen bij een premium-dealer van Gazelle fietsen kunt u ook terecht voor een snelle, vakkundige service en onderhoud.

Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje biedt hiermee een full fietsen service. Dit heeft als voordeel dat alle kennis, ervaring en expertise – van koop tot onderhoud en reparatie – onder één dak is samengebracht. Eén aanspreekpunt voor al uw zaken omtrent uw fiets.

Bekijk een filmpje via deze link wat u van ons kunt verwachten aan onderhoud.

Naast Gazelle fietsen zijn wij ook leverancier van:

Deskundig & Professioneel advies

Eerste servicebeurt gratis!

Fietsverzekeringen

Sleutelservice