Disclaimer

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, afbeeldingen en andere materialen op deze site zijn eigendom van Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje te Oudemirdum en de aan haar gelieerde bedrijven.

Bij de informatie op deze website zijn wij zeer zorgvuldig te werk gegaan. Toch dient de inhoud slechts te worden gebruikt voor algemene informatiedoeleinden. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend met betrekking tot de betrouwbaarheid, de prijsstelling of de verkrijgbaarheid van de vermelde producten.

De site bevat diverse links naar nationale sites die niet door Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje worden beheerd en voor de inhoud waarvan ’t Fietshoekje geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid accepteert.

Privacy Policy

Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje gaat zeer zorgvuldig om met de privacy van haar bezoekers. Via deze website door u verstrekte persoonlijke gegevens gebruiken wij slechts voor het expliciete doel waarvoor deze zijn verzameld, bijvoorbeeld het ontvangen van specifieke door u aangevraagde informatie, deelname aan een wedstrijd of het ontvangen van een periodieke nieuwsbrief.

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt, maar kunnen wel door ons worden gebruikt om u eventueel informatie en/of aanbiedingen toe te sturen over onze producten. Als u hier bezwaar tegen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

De technische details van uw bezoek aan onze site (domeinanalyse) worden door ons geregistreerd. Wij gebruiken deze data voor statistische doeleinden.

Door het bezoeken van deze website accepteert u dat u bent gebonden aan deze gebruiksvoorwaarden.