Premium Dealer KOGA E-bikes en Fietsen.

Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje Friesland

KOGA E-bikes en fietsen

E-bikes

Stadsfietsen

Tracking

Race & Gravel

Reparatie & Onderhoud

Enkele E-bike modellen in aanzicht en details van KOGA 

KOGA’s ZES MERKBELOFTEN

  • Ontworpen door fietsdesign experts
  • Lichtgewicht ontwerp, met wortels in de wielersport
  • Handgemaakt door één toegewijde master mechanic
  • Alles in het teken van perfectie
  • 100% getest voor superieure kwaliteit
  • De klant staat centraal en krijgt levenslange garantie op het frame

 

Méér inspiratie nodig?

De gehele collectie van KOGA kunt u vinden op de hieronder vermelde link.

Wilt u meer achtergrond informatie lezen over KOGA dan kunt u dit verderop deze pagina lezen en eveneens op de website van KOGA zelf.

Website: https://www.koga.com/nl

Proefritten maken op een E-bike of fiets van KOGA

U bent ten alle tijde welkom is onze winkel om u te oriënteren voor een mooie nieuwe e-bike of fiets.

Wilt u zeker weten dat u in de zoektocht naar een nieuwe e-bike of fiets van KOGA de juiste keuze maakt? Dan is een proefrit dé manier om daarachter te komen.

Wilt u tot de beste keuze komen en onder andere proefritten maken? Neem hiervoor dan even telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0514 – 57 12 43

Bij ons kunt u e-bikes en fietsen van Koga kosteloos uitproberen en vergelijken en in onze winkel staan een select aantal testfietsen voor u klaar. Onder het genot van een kop koffie kunt u zich met rust oriënteren en laten adviseren.

Kom gauw langs in de winkel. Parkeren bij het dorpshuis om de hoek is gratis.

Wilt u afspraak maken?

Kom tot de beste keuze en maak een proefrit

Vindt u het prettig om persoonlijk uw vragen te stellen en bijv. een proefrit te maken bij aankoop van uw nieuwe e-bike of fiets? Maak dan telefonisch een afspraak door te bellen naar 0514 – 57 12 43.

Elektrische fietsen / E-bikes van KOGA

Een E-bike is een elektrische fiets met trapondersteuning. De ondersteuning wordt pas ingeschakeld als u kracht zet op de pedalen.

E-bikes zijn er voor jong en oud en voor uiteenlopende doeleinden. Zo zijn er elektrische fietsen voor een toertochten, e-bike voor dagelijks gebruik en zijn er e-bikes voor woon-werkverkeer. Met een elektrische fietsen blijf je, zonder veel moeite, lekker in beweging.

KOGA heeft een e-bike en elektrische fietsen voor iedereen. Of je deze nou gebruikt voor korte ritten of erop uit trekt in de weekenden of vakanties. Of misschien bent u nog aan het twijfelen of die tweede auto nou wel echt nodig is… Een KOGA e-bike is altijd het antwoord op uw vragen.

Als u voor KOGA kiest, kiest u voor topkwaliteit en een uitmuntende afwerking. Een lichtgewicht e-bike voorzien van kwalitatieve en duurzame onderdelen die zorgen voor een geweldige en unieke fiets- en rijervaring zoals u deze nog nooit eerder hebt ervaren.

Nieuwe fietsen van KOGA

Licht, sportief en luxe afgewerkt tot in de details. KOGA staat niet voor niets bekend als dé specialist in stads- en toerfietsen. Deze fietsen zijn geschikt voor zowel alledaags als recreatief gebruik.

Een KOGA-fiets staat garant voor een optimaal fietsgenot en de geweldige rijeigenschappen en een betrouwbare kwaliteit maken van elke fietstocht een bijzondere belevenis. De stads- en toerfietsen onderscheiden zich door hun eigenzinnige ontwerp met afgewogen kleurstelling en bescheiden branding. Beloond met diverse designprijzen, zoals de RedDot.

De KOGA-stadsfietsen zijn de perfecte fietsen voor de veeleisende fietsliefhebber. Alle KOGA stadsfietsen zijn gebouwd in Nederland, voorzien van een hoge kwalitatieve en bovenal duurzame onderdelen.

Kenmerkend voor de KOGA stadsfietsen zijn:

  • licht in gewicht,
  • sportief.
  • een moderne uitstraling.

Reparatie en onderhoud van uw KOGA fiets

Naast het adviseren en verkopen van KOGA fietsen verzorgen wij ook het onderhoud hiervan. Hoe beter het onderhoud, hoe langer u van uw aankoop plezier zal hebben.

Mocht er onverhoopt iets kapot gaan aan uw fiets of moet er iets aan uw fiets vervangen worden door bijvoorbeeld slijtage, dan verrichten wij ook de reparatiewerkzaamheden hieraan.

Michiel Hoek en Gorrit Ketelaar zijn echte fietsspecialisten met fietstechnicus I & II vakdiploma’s en met jarenlange ervaringen op allerlei fietsgebieden.

Naast KOGA fietsen zijn wij ook leverancier van:

Deskundig & Professioneel advies

Eerste servicebeurt gratis!

Fietsverzekeringen

Sleutelservice