Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje te Oudemirdum heeft vanaf het begin in 1995 meteen een goede naam opgebouwd.

Door in zee te gaan met de beste fietsproducenten, speciaal opgeleide rijwielspecialisten en het aanbieden van de best mogelijke service, is ’t Fietshoekje alom bekend geworden in de hele omgeving van Zuid-West Friesland en ver daarbuiten.

Michiel Hoek, en Gorrit Ketelaar zijn echte fietsspecialisten met fietstechnicus I, II en III vakdiploma’s en jarenlange ervaringen op allerlei fietsgebieden. Uw tweewieler wordt professioneel nagekeken en zo nodig in overleg voor u gerepareerd. Ook worden uw E-bikes vakkundig softwarematig uitgelezen en uw accu(‘s) doorgemeten bij controlebeurten.

Menu-tips: Bovenin onze website pagina vind u ons menu. Onder “gebruikte fietsen” vind u bijvoorbeeld diverse gebruikte E-bikes en fietsen die wij te koop klaar hebben staan.

Onder het menu “fietsverhuur” staan alle gegevens over onze verhuurvloot, inclusief een link naar onze dag- en weekprijzen.

Graag tot ziens bij ons Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje in Oudemirdum. Mocht dat niet lukken, dan komen wij ook graag bij u langs.

Fonteinwei 1
8567 JT Oudemirdum
Telefoon: 0514-571243
Email: fietshoekje@bikerider.com

In  februari 1995 begon Michiel Hoek een fietsenzaak in het centrum van Oudemirdum aan de Fonteinwei 1, de huidige locatie. Hij kocht daar de oude houten loods van Transportbedrijf Groenhof en begonnen er kleinschalig fietsen te verkopen en te verhuren van het merk Batavus. Al snel kwamen daar andere A-merken bij.

Einde 1997 werd de oude loods afgebroken en begonnen de bouwwerkzaamheden van het huidige pand. De opening hiervan vond plaats op 1 maart 1998.

                     iets grotere foto zijkant mrt2

Voorkant en zijkant loods transportbedrijf Groenhof Anno 1995

Rijwielbedrijf 't Fietshoekje Oudemirdum