’t Fietshoekje heeft een groot assortiment aan huurfietsen. Op afspraak zetten wij deze vooraf voor u klaar. Bel ons om te reserveren aub.

Het getoonde aanbod van fietsen is beschikbaar op onze vestiging in Oudemirdum. Belangrijk om te weten: Op MAANDAG zijn wij volledig gesloten voor al onze diensten, dus ook geen fietsverhuur mogelijk op maandagen (alleen inleveren mogelijk).

BELANGRIJK; Bel ons voor het huren van fietsen: (0514-571243). Door de toegenomen drukte in onze winkel is het vaak niet mogelijk uw mailtje of reservering-vraag op tijd te beantwoorden.

Klik  PRIJSLIJST Oudemirdum aan op deze banner, om ons assortiment verhuurfietsen en prijzen te bekijken.

Vanaf 1995 heeft ons rijwielbedrijf zich al gespecialiseerd in fietsverhuur. Met een vloot van meer dan 300 verhuurfietsen mag ’t Fietshoekje zich op het vasteland één van de grotere fietsverhuurders noemen.

In Oudemirdum kunt u terecht voor gewone fietsen, E-bikes, kinderfietsen, kind-ouder tandems, bakfietsen van Gazelle, ATB’s (Mountainbikes x25), aanhangwagentjes en diverse accessoires. Bij voorkeur even reserveren aub om teleurstelling te voorkomen.

Hiernaast een aantal afbeeldingen van bij ons te huren rijwielen.  NIEUW IN ONS ASSORTIMENT, DE SOCI-BIKE ELEKTRISCHE BAKFIETS!!!

 zie ook op www.socibike.nl

Rijwielbedrijf 't Fietshoekje Oudemirdum