’t Fietshoekje heeft een groot assortiment aan huurfietsen. Op afspraak of na reservering zetten wij deze vooraf voor u klaar.

Om er zeker van te zijn dat u een huurfiets beschikbaar heeft kunt u ook online bestellen door de link linksonder in uw scherm aan te klikken. 

Ons getoonde aanbod van huurfietsen op deze site van Renteway.nl kunt u bij uw reservering ook vooruit betalen met Ideal. Neem uw Voucher mee naar onze zaak. Dat voorkomt extra administratie en tijd.

Belangrijk om te weten: Op MAANDAG zijn wij volledig gesloten voor al onze diensten, dus ook geen fietsverhuur mogelijk op maandagen (alleen inleveren is wel mogelijk).

OOK BELANGRIJK; Kunt u niet online boeken, bel ons voor het huren van fietsen: 0514-571243.

Helaas kan het zijn dat wij uw e-mail of reserveringsvragen, door de toegenomen drukte in onze winkel, mogelijk niet op tijd kunnen beantwoorden. Probeert u het later dan nog eens.

Klik  PRIJSLIJST Oudemirdum aan op deze banner, om ons assortiment verhuurfietsen en prijzen te bekijken.

Vanaf 1995 heeft ons rijwielbedrijf zich al gespecialiseerd in fietsverhuur. Met een vloot van meer dan 300 verhuurfietsen mag ’t Fietshoekje zich op het vasteland één van de grotere fietsverhuurders noemen.

In Oudemirdum kunt u terecht voor gewone fietsen, E-bikes, kinderfietsen, kind-ouder tandems, bakfietsen van Gazelle of Soci-bike of de Batavus FIER, ATB’s (Mountainbikes x25), aanhangwagentjes, hondenkarretjes en diverse accessoires. Bij voorkeur even reserveren aub om teleurstelling te voorkomen.

Hiernaast een aantal afbeeldingen van bij ons te huren rijwielen. 

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT, DE SOCI-BIKE BAKFIETS (elektrische 3-wieler) en de BATAVUS FIER (elektrische 2-wieler) !!!

 zie ook op www.socibike.nl

Rijwielbedrijf 't Fietshoekje Oudemirdum