slider_3
slider_2
slider_1

Verkoop nieuwe fietsen

Ondanks de strenge Corona maatregelen blijven wij met onze werkplaats GEOPEND volgens onze normale openingstijden

Wegens de uitgesproken corona-maatregelen d.d. 14 dec. jl. zijn wij helaas verplicht onze winkel voor de verkoop van fietsen te sluiten tot en met 8 februari 2021.

U mag uw fiets wel telefonisch blijven bestellen, of een afspraak maken in onze showroom voor het kopen van een fiets. Wel vragen U dan om met 1 persoon tegelijk te komen OP AFSPRAAK, … en één op één zullen wij U helpen aan een mooie fiets of E-bike. Bel ons op 0514-571243

En graag brengen wij deze fiets bij U thuis. GRATIS haal- en terugbrengservice geldt ook voor uw reparatiefietsen.

Volgens de nieuwe regels van de RIJKSOVERHEID mag onze werkplaats open blijven voor onderhoud aan uw fietsen.

Wij zijn o.a. dealer van kwaliteitsmerken zoals KOGA, BATAVUS, SPARTA, GAZELLE, CONWAY ATB’s, TERN vouwfietsen en LOEKIE kinderfietsen, etc…

Zoals u ziet geven wij de voorkeur aan bekende A-Merken. Deze merken ondersteunen ons optimaal in opleidingen, E-bike trainingen, goede oplossingsgerichte service en uitstekende klachtenbehandeling betreft bijvoorbeeld garantiezaken.

AGU en JUNKER zijn onze grootste onderdelen-leveranciers.

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!!! De SOCI-BIKE elektrische bakfiets!

Bijna alle E-bikes zijn uit te lezen met onze computers en kunnen zo nodig van nieuwe software door ons voorzien worden om prestaties te verbeteren.

KLIK HIERONDER OP EEN LOGO VAN HET MERK DAT U WILT BEKIJKEN.

VOOR AANBIEDINGEN KLIKT U OP DE LINK “fietsen” en dan op “aanbiedingen“.


U kunt uw fiets ook zelf online uitzoeken en thuis laten bezorgen. Deze maatregel en service geven wij extra aandacht wegens het Corona-virus.

Klick daarvoor op deze Gazelle LINK voor meer informatie …

No products found which match your selection.

Erg trots zijn wij op ons dealerschap als PREMIUM-dealer van Gazelle!

Uw fiets zelf uitkiezen en thuis laten bezorgen. Hoe werkt het?

Je bestelt je fiets via Gazelle.nl en kiest in het bestelproces de Gazelle-winkel waar je je fiets wilt laten afleveren en rijklaar maken. Dat doe je natuurlijk bij ’t Fietshoekje in Oudemirdum!

Kies, tijdens het afrekenen, voor de optie om hem thuis te laten bezorgen en wij nemen vervolgens contact met je op voor een afspraak.

Is de fiets direct op voorraad? Dan ontvangen wij binnen een week jouw fiets en nemen wij contact met je op over de bezorging aan huis.

Heeft de fiets een levertijd? Dan nemen wij hierover contact met je op zodra de fiets bij ons is geleverd.

Klick daarvoor op deze Gazelle LINK voor meer informatie …

_____________________________________________________________________

Wij leveren en regelen samen met uw werkgever uw bedrijfsfiets via o.a.

In Nederland worden kwalitatief zeer hoogwaardige fietsen gebouwd. Daarbij wordt vooral gekeken naar de geometrie van de frames die in verhouding moeten staan tot onze westerse lichaamsbouw.

Oude Nederlandse merken zoals Gazelle, Batavus, KOGA, en Sparta maken fietsen waardoor voor ons een perfecte zithouding mogelijk is. Ons rijwielbedrijf in Oudemirdum heeft het dealerschap van al deze Nederlandse A-merken.

Een bijkomend voordeel is dat de service van deze merken snel en efficiënt wordt afgewerkt, bijvoorbeeld in geval van garantie en onderdelen.

Op al onze fietsen zit twee jaar garantie op alles, inclusief op de E-bikes (bewegende aan slijtage onderhevige onderdelen hebben een beperkte garantie). Dus ook twee jaar garantie op de accu en de motor. Op alle frames zit standaard 10 jaar garantie, m.u.v. KOGA en Cannondale. Die hebben levenslange garantie op het frame.

Bij ons kunt u tegen bijbetaling van € 189,00 euro 3 jaar garantie bijkopen (dus 5 jaar garantie in totaal). Dit geldt voor alle BATAVUS-, SPARTA- en KOGA E-bikes.

Rijwielbedrijf 't Fietshoekje Oudemirdum