slider_3
slider_2
slider_1

Verkoop nieuwe fietsen

Wij zijn dealer van kwaliteitsmerken zoals KOGA, GHOST-BIKES, FLYER, BATAVUS, SPARTA, GAZELLE, KALKHOFF, LOEKIE, etc…

Zoals u ziet geven wij de voorkeur aan bekende A-Merken. Deze merken ondersteunen ons optimaal in opleidingen, E-bike trainingen, goede oplossingsgerichte service en goede klachtenbehandeling betreft bijvoorbeeld garantiezaken.

AGU en JUNKER zijn onze grootste onderdelen-leveranciers.

img_3789

Bijna alle E-bikes zijn uit te lezen met onze computers en kunnen zo nodig van nieuwe software door ons voorzien worden om prestaties te verbeteren.

KLIK HIERONDER OP EEN LOGO VAN HET MERK DAT U WILT BEKIJKEN.

VOOR AANBIEDINGEN KLIKT U OP DE LINK “fietsen” en dan op “aanbiedingen“.

No products found which match your selection.

Ook trots op ons merk “FLYER” E-bikes !! logo_flyer

Flyer is in 1995 gestart met het ontwerp en de productie van de elektrische Flyer fietsen. De ontwikkeling en de produktie vindt volledig plaats in Zwitserland.

Flyer elektrische fietsen volgt de ontwikkelingen in de markt nauwgezet. Eén van die ontwikkelingen is dat de elektrische fiets steeds vaker gebruikt wordt voor woon-werkverkeer als alternatief voor de auto. Flyer speelt daarop in met een uitgebreid productgamma en variatie in maatvoering en uitrustingsniveau, zodat er altijd een Flyer elektrische fiets is die ruimschoots voldoet aan uw wensen.

Het assortiment van Flyer bestaat uit elektrische stadsfietsen, tourfietsen, sportieve fietsen, compacte fietsen, vouwfietsen en tandems.

5 jaar totaal garantie

De fietsen van Flyer zijn zeer betrouwbaar en onderscheiden zich in rijeigenschappen en duurzaamheid. Een extra reden voor het standaard bieden van maar liefst 5 jaar Totaalgarantie op elke Flyer! Deze unieke garantie vergoedt niet alleen de onderdelen maar ook de garantiereparatiekosten bij de officiële Flyer dealer. En de garantie is ook geldig voor een eventuele volgende eigenaar van de fiets. Uniek in e-bikeland!

_____________________________________________________________________

Wij leveren en regelen samen met uw werkgever uw bedrijfsfiets via o.a. image

In Nederland worden kwalitatief zeer hoogwaardige fietsen gebouwd. Daarbij wordt vooral gekeken naar de geometrie van de frames die in verhouding moeten staan tot onze westerse lichaamsbouw.

Oude Nederlandse merken zoals Gazelle, Batavus, KOGA, en Sparta maken fietsen waardoor voor ons een perfecte zithouding mogelijk is. Ons rijwielbedrijf in Oudemirdum heeft het dealerschap van al deze Nederlandse A-merken.

Een bijkomend voordeel is dat de service van deze merken snel en efficiënt wordt afgewerkt, bijvoorbeeld in geval van garantie en onderdelen.

Op al onze fietsen zit twee jaar garantie op alles, inclusief op de E-bikes (bewegende aan slijtage onderhevige onderdelen hebben een beperkte garantie). Dus ook twee jaar garantie op de accu en de motor. Op alle frames zit standaard 10 jaar garantie, m.u.v. KOGA en Cannondale. Die hebben levenslange garantie op het frame.

Bij ons kunt u tegen bijbetaling van € 189,00 euro 3 jaar garantie bijkopen (dus 5 jaar garantie in totaal). Dit geldt alleen voor alle BATAVUS-, SPARTA- en KOGA E-bikes.

Rijwielbedrijf 't Fietshoekje Oudemirdum